Workshops

Kunst zonder grenzen

Workshops schilderen en andere creatieve workshops

Regelmatig worden er workshops in de kantine van Bungalowpark De Wielen georganiseerd of als het weer het toelaat gaan we buiten schilderen. Zeegezichten schilderen, tulpen in het voorjaar, een beroemd kunstwerk thuis aan de muur, dat is allemaal mogelijk. Tijdens een workshop replica schilderen kruipt u in de huid van een oude meester en gaat u met uw eigen meesterwerk naar huis.

Tijdens uw vakantie kunt u zich opgeven maar u kunt ook twee dagen van te voren  een workshop bij ons reserveren.

Er zijn ook creatieve workshops die seizoensgebonden zijn b.v. met drijfhout en schelpen maar ook met papier, kralen, vilt etc. Tevens op aanvraag, heel leuk voor kinderen.

Het is ook mogelijk om een creatief weekeinde te boeken. Leuk om met vriendinnen, familie of moeder/dochter(s) uitje te doen. Of het hoofd even lekker weer leeg maken, geen betere therapie dan schilderen! Creatief en kunstzinnig bezig zijn en ontspanning en gezelligheid  combineren en dan naar huis gaan met een aandenken aan een geslaagd weekeinde. Het kan allemaal, neemt u  gewoon contact met mij op en informeert u naar de mogelijkheden en arrangementen.

Prijzen en meer informatie over de workshops kunt u onder de knop informatie vinden.