Recreatiepark De Wielen

Recreatiepark De Wielen

Recreatiepark De Wielen

Landelijk en rustig gelegen, een fantastische uitvalsbasis voor wandel-en fietstochten maar ook heel veel uitstapjes in de regio. In 40 minuten bent u in het mooie Haarlem of wat dacht u van Alkmaar of Amsterdam allemaal steden binnen handbereik. 

Wat dacht u van lekker naar het strand fietsen met de gratis fietsen, binnen 15 minuten bent u op het mooie strand van Sint Maartenszee. Of gezellig even winkelen in het leuke Schagen. Hier kunt u ook terecht voor al uw boodschappen. In het dorp Sint Maarten vindt u op steenworp afstand een gezellige dorpstaveerne (De Klimop) voor een hapje en een drankje of verse snacks.

 Op het recreatiepark is er voor kinderen een leuke speeltuin en wordt er dit jaar ook een water/zandspeelplaats gerealiseerd. Voor de oudere jeugd zal er een Panna-voetbalveld en basketbalveld worden aangelegd. Het recreatiepark ademt een gezellige sfeer waarin je je al snel thuis voelt en fijn kunt ontspannen maar ook waar u rust vindt en waar het niet overlopen is. Het leuke zwembad is echt heerlijk en zal nog leuker worden met een glijbaan en zit- en ligbedden.

Dit jaar heeft het recreatiepark twee nieuwe eigenaren. Zij zullen veel in het recreatiepark gaan investeren om het nog mooier en leuker te maken. Informatie over alle aanpassingen vindt u onder www.recreatieparkdewielen.nl